Over

Het team

Mr. Esther Smal biedt als advocaat gespecialiseerde juridische bijstand aan particulieren op alle deelgebieden van het personen- en familierecht. Zij heeft expertise op het gebied van alle echtscheidingsgerelateerde zaken als kindervraagstukken, vaststelling- of wijziging van de partner- en of kinderalimentatie. Daarnaast is mr. Smal actief op de deelgebieden van het personen- en familierecht zoals adoptie, onderbewindstelling, ondercuratelestelling, vaststelling en ontkenning vaderschap en naamswijziging. Naast advocaat is Mr. Esther Smal echtscheidingsmediator en lid van de vFAS, de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators en lid van de vereniging Collaborative Divorce Holland.

Mr. Paul Otte is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Door een goed inschattingsvermogen en deskundigheid weet Mr. Paul Otte veel juridische geschillen voor ondernemers en particulieren op te lossen. Mr. Paul Otte heeft sinds 1992 een trouwe cliëntenkring die vertrouwt op de deskundigheid van ons kantoor.

Met Smal Otte schakel je op tijd een gespecialiseerde advocaat in. Of het nu gaat om echtscheiding en voogdij, bouwvergunningen, vennootschapsbelasting, bestuursdwang of aanschrijvingen. Je haalt de expertise in huis op elk gebied van het personen- en familierecht, bestuurs-, vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Smal Otte Advocatuur & Mediation is een samenwerkingsverband tussen de zelfstandige praktijken van Smal Advocatuur & Mediation (KvK 37151084) en Otte Advocatuur (KvK 55204996).

Pers

Persbericht Ester Smal en Gideon de Haan September

‘Niet de advocaat stuurt extreme rekeningen bij een scheiding, het is de maatschappij die uiteindelijk de hoogste prijs betaalt.’ » Bekijk het persbericht.

Wij stonden ook in de telegraaf

Scheiden blijft leiden door Marion van Es» Bekijk het artikel!

Wij stonden in het PAROOL!

Kinderen beleven echtscheiding erger dan ouders denken» Bekijk het artikel!

Wij stonden in de Heiloo!

Liever onderhandelen dan nodeloos procederen » Bekijk het artikel!

Wij stonden in de Vrouw!

Scheiden blijft lijden » Bekijk het artikel!

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ