Strafrecht

Verdachte

Wanneer je als verdachte in aanraking komt met het strafrecht, kan dit grote gevolgen hebben. Hierbij moet niet alleen worden gedacht aan de mogelijk straf die je mogelijk boven het hoofd hangt, maar ook aan de andere gevolgen van een veroordeling, zoals het hebben van een strafblad en – in bepaalde gevallen – de afname van DNA. Het is daarom belangrijk dat je je laat bijstaan door een advocaat die opkomt voor jouw belangen.

Als verdachte heb je niet alleen tijdens een terechtzitting recht op bijstand van een advocaat. Ook tijdens het vooronderzoek kunt je je door een advocaat laten bijstaan.

Daarnaast worden strafzaken steeds vaker afgedaan door het openbaar ministerie zelf, middels een strafbeschikking of een transactie. Er vindt dan geen terechtzitting plaats. Toch is het ook in die gevallen raadzaam om je bij te laten staan door een advocaat.

Slachtoffer of benadeelde

Niet alleen als verdachte kun je te maken krijgen met het strafrecht. Ook als slachtoffer of benadeelde kun je betrokken zijn bij een strafzaak. In die gevallen kunnen wij je ook bijstaan.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ