Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is dynamisch en verandert continu. Zeker na de invoering van de Wet Werk en Zekerheid zal jurisprudentie nog het nodige uit moeten kristalliseren. De belangen zijn vaak groot. Advies en bijstand van een gespecialiseerde professional in een procedure is dan broodnodig. Wij geven op ieder gebied de ondersteuning die je verdient.

Ontslag
Afscheid nemen van elkaar is zelden aangenaam. Zowel bij een conflict als reorganisatie. Bedrijf en de medewerker dienen, onder andere aan de hand van de reden van het ontslag, hun weg te kiezen, ontslag via het UWV of via de kantonrechter. Ontslag met wederzijds goedvinden blijft uiteraard ook mogelijk. Belangrijk is dat je je vooraf goed laat adviseren en je je in een procedure op een gedegen wijze bij laat staan. Een goed onderbouwde en beargumenteerde aanvraag is essentieel.

Onze advocaten zorgen in samenspraak met jou voor een solide document waarmee je zo min mogelijk risico loopt, zodat snel en efficiënt een punt achter de zaak kan worden gezet.
 Ben je de gedupeerde medewerker, dan gaat het meestal om de beste ontslagvergoeding, én om het veiligstellen van een uitkering. Wij zijn specialisten in al deze situaties.

Fictief dienstverband
Wie werk aanneemt als ZZP’er of freelancer wil zeker weten dat er achteraf geen problemen ontstaan met de belastingdienst. Omdat deze instantie het werk al snel ziet als een dienstbetrekking is zo ingehuurd worden niet geheel zonder risico’s. Met de arbeidsrechtdeskundigen van Smal Otte weet je snel en precies wat je te doen staat. We analyseren de tijdelijke overeenkomst, geven advies en zorgen dat arbeidsrechtelijke kwesties snel en zorgvuldig worden afgehandeld.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ