Bedrijfscoaching

In tijden van voorspoed kan een ondernemer zich een opportunistische houding nog veroorloven. Maar om een bedrijf bij terugvallende omzetten op goede wijze door zwaar weer te leiden, vraagt een langetermijnvisie, een aanpassing van de organisatie, herstructurering van de kosten, herziening van contracten en een vernieuwde focus. Zo kun je het vizier weer op een winstgevende toekomst richten. De specialisten van Smal Otte ondersteunen je hierbij. We zijn gericht op oplossingen die de continuiteit garanderen.

Verandermanagement

Een bedrijf is een middel, geen doel. Het doel is winst maken en geld verdienen. Als je je niet goed voelt, gaat je naar de huisarts. Onze rol is niet veel anders. De onderneming met privé-geld overeind houden, kan dan ook nooit de oplossing zijn. Wij luisteren en filteren de emotie. Onze ondersteuning is maatwerk. Eerlijk en persoonlijk en gericht op jou als ondernemer en jou in privé.
Los van de economische situatie staan we je naar behoefte bij als onafhankelijk adviseur en klankbord. We maken desgewenst een uitgebreide bedrijfsanalyse van jouw onderneming en kijken waar de kansen en risico’s liggen. Je krijgt antwoord op vragen als ‘Zijn mijn ambities realistisch?’, ‘Hoe speel ik in op een veranderende markt?’ en ‘Waar liggen mijn grootste kwaliteiten en wat zijn de valkuilen?’ Zo weet je altijd waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat kunt doen.

Meer weten over bedrijfscoaching?
Bel voor meer informatie, of voor een gratis kennismakingsgesprek met 0251 670212 of stuur een e-mail naar info@smalcs.nl

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ