Smal Otte: Advocaat voor Heemskerk e.o.

Smal Otte is een advocatenkantoor in Limmen dat werkzaam is voor cliënten in Heemskerk en omgeving.

Met meer dan 40 jaar ervaring onder één dak vindt u bij ons altijd een geschikte advocaat voor het oplossen van uw geschil. Smal Otte bedient zowel de particuliere als zakelijke markt op alle veelvoorkomende rechtsgebieden. Om er zeker van te zijn dat u bij ons de juiste advocaat vindt, nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw zaak en geven wij ons advies met betrekking tot de te nemen stappen.

Onze werkwijze

Wij doen ons best om zaken zo snel mogelijk op te lossen. Aangezien de meeste zaken die op ons bureau komen doorgaans gaan over conflicten weten we dat mensen willen dat we daar zo snel mogelijk een eind aan maken.  In eerste instantie steken we in op bemiddeling tussen u en de andere partij. Zo kan er samen gewerkt worden aan een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Een zaak samen oplossen is altijd sneller en goedkoper dan een gerechtelijke procedure. Omdat snelheid van de afhandeling van de zaak en het in toom houden van de kosten in uw belang is heeft bemiddeling onze voorkeur boven procederen.

Het komt voor dat beide partijen echt geen overeenkomst kunnen sluiten. In dat geval starten wij met u een gerechtelijke procedure. Wij regelen alle nodige zaken en u kunt erop vertrouwen dat onze kennis en ervaring ons niet in de steek laat voor de rechter.

Ons team

Ook als u op zoek bent naar een echtscheidingsadvocaat in Heemskerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Esther Smal is als advocaat en bemiddelaar gespecialiseerd in het familierecht, echtscheidingsmediation en collaborative divorce, beter bekend als de overlegscheiding. Bij een scheiding zijn alimentatie, de zorg over de kinderen, adoptie of gezag belangrijke punten waar vaak discussie over is. Esther werkt nauw samen met een financieel adviseur en kindertherapeut die indien nodig met raad en daad kunnen bijstaan.

Paul Otte legt zich toe op het ondernemingsrecht en alle zaken waar een ondernemer tegen aan kan lopen zoals o.a. het arbeidsrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in conflictbemiddeling.

Onze cliënten roemen ons om onze duidelijke en tijdige communicatie en daarnaast proberen we altijd helder te zijn in hetgeen u van ons mag verwachten.

Op zoek naar een advocaat in de buurt van Heemskerk?

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Heemskerk? Kom dan bij ons langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren naar uw probleem en proberen u direct te voorzien van een bruikbaar advies. Iedere maandagmiddag/-avond houden we een inloopspreekuur. Ons kantoor is gevestigd in Limmen, gemeente Castricum. Neem contact op via 0251 – 670 212, e-mail naar info@smalcs.nl of vul het contactformulier in.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag/-avond

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ