Advocaat voor Krommenie en omstreken

Smal Otte Advocaten en Mediators is gevestigd in Limmen op 15 minuten autorijden van Krommenie. De nabijheid van ons kantoor en het feit dat er gratis bij ons op eigen terrein geparkeerd kan worden zal er mede voor gezorgd hebben dat we een aanzienlijk aantal cliënten uit Krommenie hebben. Wij bedienen particuliere en zakelijke cliënten uit heel Noord-Holland en zijn met onze ervaring en gedrevenheid in staat u te helpen op alle rechtsgebieden.

Bemiddelen vóór procederen

Bij Smal Otte geloven wij sterk in bemiddelen. Bij bemiddeling komen de partijen samen tot een oplossing. Het voordeel hiervan is dat alle partijen inspraak hebben bij de oplossing van het conflict. Bij een juridische procedure is de uitkomst vaak ongewis. De afspraken die bij mediation gemaakt worden zijn voor beide partijen bindend. U kunt hierbij denken aan een vaststellingsovereenkomst of een echtscheidingsconvenant. Het is belangrijk een mediator te hebben met specialistische juridische kennis. Zowel Paul Otte als Esther Smal zijn ervaren en geschoolde specialisten.

Ook wanneer het aankomt op een juridische procedure kunt u op onze expertise vertrouwen. Door onze snelle, gedegen en betrouwbare manier van werken brengen we elk proces tot een goed einde. Smal Otte heeft ervaring op alle gebieden van het personen- en familierecht, arbeids-, bestuurs-, vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Advocaat in Krommenie nodig?

Als u woont in Krommenie en op zoek bent naar een advocaat of mediator dan bent u bij Smal Otte aan het juiste adres. Wij helpen u bij het bemiddelen en treden namens u op in een juridische procedure bij de rechter.

Mocht u twijfelen of wij de juiste partij voor u zijn, maak dan gebruik van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kunnen wij u een advies geven over de nemen stappen. Daarnaast hebben we op de maandagavond en -middag een inloopspreekuur. Wij bespreken uw situatie en mogelijkheden op een snelle, gedegen en betrouwbare manier. Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar info@smalcs.nlof bel 0251 – 670 212.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ