Advocaat voor Heiloo en omstreken

Als u op zoek bent naar een advocaat in Heiloo dan bent u bij Smal Otte Advocaten & Mediators aan het juiste adres. Wij bieden al jarenlang rechtshulp op alle rechtsgebieden. Wij bedienen cliënten uit heel Noord-Holland en zelf zijn we gevestigd in Limmen, op nog geen 5 minuten van Heiloo.

Bemiddelen vóór procederen

Wanneer men in een juridisch conflict belandt wordt er vaak direct gedacht aan procederen. Echter, gezien onze ervaring zijn wij van mening dat bemiddelen vaak betere resultaten oplevert dan procederen en ook nog eens lagere kosten met zich meebrengt. Mocht bemiddelen niet lukken en alsnog toch tot procederen komt, dan kunt u uiteraard rekenen op onze procesvaardigheden.

Smal Otte heeft ervaring op alle rechtsgebieden zoals o.a. het personen- en familierecht, bestuurs-, vennootschaps- en ondernemingsrecht. Wij staan klaar voor particulieren en zakelijke cliënten!

Over ons

Small Otte Advocaten & Mediators is te vinden in de directe nabijheid van Heiloo. Mr. Esther Smal heeft kennis over alle deelgebieden van het personen- en familierecht. Naast advocaat is Mr. Esther Smal ook echtscheidingsmediator en lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators en lid van de vereniging Collaborative Divorce Holland.

Mr. Paul Otte is gespecialiseerd het ondernemingsrecht en alle zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen zoals arbeidsrecht. Om meer over ons te weten te komen, klikt u hier.

Advocaat in Heiloo nodig?

Wanner u op zoek bent naar een advocaat in de buurt van Heiloo, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Limmen, vlakbij Heiloo. We bieden u een gratis kennismakingsgesprek waarvan u vrijblijvend gebruik kunt maken. Daarnaast bieden wij op maandagen in de middag en avond een inloopspreekuur. Wij bespreken dan met u uw situatie en mogelijkheden. Ons kantoor is gevestigd in Limmen, gemeente Castricum. Neem contact op via 0251 – 670 212, e-mail naar info@smalcs.nl of vul het contactformulier in.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ