Smal Otte: Advocaat voor Egmond e.o.

Smal Otte is een advocatenkantoor gevestigd in Limmen, op slechts 15 minuten autorijden vanuit Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef en 8 minuten vanuit Egmond Binnen. U kunt bij ons gemakkelijk en gratis op ons eigen terrein parkeren. Wij zijn actief op alle rechtsgebieden, voor particulieren, bedrijven en overheden en onze cliënten komen voornamelijk uit de regio, maar wij werken voor cliënten uit heel Noord-Holland.

Wij begrijpen dat u zorgvuldig een partij kiest om u bij te staan en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Bij ons is het eerste persoonlijk contact altijd gratis in de vorm van een ‘’gratis kennismakingsgesprek’’. Op basis daarvan kunt u een weloverwogen keuze maken om onze hulp in te schakelen

Bemiddelen als het kan, procederen als het moet

Smal Otte is gespecialiseerd in bemiddelen oftewel mediation, maar schuwt procederen niet.  Onze ervaring leert ons dat bemiddelen voor beide partijen meestal veel gunstiger uitpakt dan een gerechtelijke procedure. Het resultaat van een gerechtelijke procedure is nooit zeker. Het kenmerk van mediation is dat de partijen zelf de uitkomst van het conflict bepalen onder het toeziend oog van een gecertificeerde mediator. Dit scheelt vaak een hoop tijd, geld en onzekerheid.

Wanneer het niet anders kan en een zaak onverhoopt toch moet worden opgelost via een gerechtelijke procedure dan zal de kennis en ervaring van Smal Otte u niet in de steek laten. Of het nu gaat om echtscheiding en voogdij, bouwvergunningen, vennootschapsbelasting, bestuursdwang of aanschrijvingen. Smal Otte heeft de expertise in huis!

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Egmond? Kom dan eens bij ons een kopje koffie drinken tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakinggesprek. Wij luisteren naar uw probleem en proberen u direct te voorzien van een bruikbaar advies. Iedere maandagmiddag/-avond houden we een inloopspreekuur. Ons kantoor is gevestigd in Limmen, gemeente Castricum. Neem contact op via 0251 – 670 212, e-mail naar info@smalcs.nlof vul het contactformulier in.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ