Smal Otte: Advocaat voor Assendelft e.o

U zoekt een advocaat in Assendelft? Smal Otte advocaten & mediators bedient vanuit Limmen diverse cliënten uit Assendelft. Wij houden kantoor op slechts 15 minuten rijden met de auto en u kunt bij ons gratis op eigen terrein parkeren.

Wij bieden juridische oplossingen voor ondernemers, instellingen en particulieren. Doordat wij een relatief klein kantoor zijn, zijn de lijnen kort. Indien u hulp nodig heeft bij een juridisch probleem, is het natuurlijk van belang om te kijken binnen welk rechtsgebied uw probleem valt en welke advocaat u nodig heeft. Wij zijn met onze ervaring en gedrevenheid in staat u te helpen in alle rechtsgebieden.

Bemiddelen vóór procederen

Wij adviseren bijna altijd eerst te bemiddelen voordat we overwegen om te gaan procederen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit betere resultaten oplevert tegen lagere kosten dan wanneer er direct wordt geprocedeerd. Helaas komt het ook voor dat partijen na bemiddeling niet tot een overeenkomst kunnen komen. In die situaties zijn wij ook de juiste partij om te procederen voor u.

Onze mensen

Esther Smal is advocaat en bemiddelaar en ze is gespecialiseerd in het familierecht waaronder echtscheidingen, echtscheidingsmediation en overlegscheidingen.

Paul Otte legt zich toe op het ondernemingsrecht en alle zaken waar een ondernemer tegen aan kan lopen zoals o.a. het arbeidsrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in conflictbemiddeling.

Onze cliënten roemen ons om onze duidelijke en tijdige communicatie en daarnaast proberen we altijd helder te zijn in hetgeen u van ons mag verwachten.

Advocaat uit Assendelft nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Assendelft? Kom dan eens bij ons een kopje koffie drinken tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren naar uw probleem en proberen u direct te voorzien van een bruikbaar advies. Iedere maandagmiddag/-avond houden we een inloopspreekuur. Ons kantoor is gevestigd in Limmen, gemeente Castricum. Neem contact op via 0251 – 670 212, e-mail naar info@smalcs.nlof vul het contactformulier in.

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ