Advocaat in Uitgeest

Bent u op zoek naar een advocaat in Uitgeest of in ieder geval in de buurt van Uitgeest? Bij Smal Otte Advocaten en Mediators bent u aan het juiste adres! Smal Otte houdt kantoor in Limmen op minder dan 10 minuten autorijden en is werkzaam voor cliënten in de regio Noord-Holland. Al meer dan 10 jaar worden wij ingeschakeld voor het oplossen van zakelijke en particuliere conflicten. Wanneer u advies zoekt op het gebied van het personen- en familierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, strafrecht en bouwrecht kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met conflicten omtrent aansprakelijkheidsrecht, erfrecht en huurrecht.

Onze advocaten

Mr. Esther Smal heeft kennis over alle deelgebieden van het personen- en familierecht. Naast advocaat is Mr. Esther Smal ook echtscheidingsmediator en lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators en lid van de vereniging Collaborative Divorce Holland (de vereniging die zich inzet voor ‘overlegscheidingen’).

Mr. Paul Otte is gespecialiseerd het ondernemingsrecht en alle zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen zoals het arbeidsrecht. Om meer over ons te weten te komen, klikt u hier.

Voor Uitgeest en omgeving is Smal Otte dé mediator

Zowel bij zakelijke als particuliere conflicten streeft Smal Otte ernaar om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Dat scheelt een hoop tijd, geld en ellende.  De ervaring leert dat bemiddelen voor beide partijen vaak het beste is. Daar waar een gerechtelijke procedure lang kan duren, de uitkomst ongewis is en de kosten hoog, zijn de afspraken bij mediation bindend, de kosten lager en het proces korter. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn is het goed om zo snel mogelijk uit een conflictueuze  situatie te geraken.

Is bemiddelen niet meer mogelijk, of wilt u zelf een gerechtelijke procedure starten? Dan kunt u vertrouwen op onze deskundigheid. Onze ervaren advocaten ondersteunen u tijdens het proces en doen er alles aan om een voor u optimaal resultaat te behalen. Wij hebben ruime ervaring met gerechtelijke procedures omtrent zakelijke en particuliere conflicten.

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in Uitgeest?

Mocht u twijfelen of wij de juiste partij voor u zijn, maak dan gebruik van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin geven wij u een eerste advies. Voor al onze cliënten bieden we daarnaast op maandagavond en -middag een inloopspreekuur. Wij bespreken met u de situatie en mogelijkheden op een snelle, gedegen en betrouwbare manier. Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar info@smalcs.nl of bel 0251 – 670 212

Waarom Smal Otte?

  • Gratis kennismaking
  • Jarenlange ervaring
  • Snel, gedegen, betrouwbaar
  • Maandagmiddag /-avond inloopspreekuur

Bel mij terug

  • DD slash MM slash JJJJ